RÁNCOK, HEGEK , MÁJFOLTOK ?!

MONDJ NEM - ET !

 

MÁR 1 KEZELÉS LÁTVÁNYOS !!!

A kezelés eredményessége az olyan ablatív kezelésekével vetekszik, mint a frakcionált lézer, IPL, Laser Resurfacing és a kémiai peelingek.

A KOLLAGÉN FELEL BŐRÜNK RUGALMASSÁGÁÉRT, AMI -SAJNOS - AZ ÉVEK MÚLÁSÁVAL FOLYAMATOSAN CSÖKKEN :(

AZ APRÓ TÖBBEZER TŰSZÚRÁSOKKAL MIKROSEBEKET EJTÜNK A BŐRÖN , EKKOR A SZERVEZET AZONNAL ELKEZD " GYÓGYÍTANI ",  BEINDUL  A KOLLAGÉN ÉS ELASZTIN TERMELŐDÉSE, EZÁLTAL  ÁLLAPOTA JELENTŐSEN JAVUL , GYAKORLATILAG ÚJ BŐR KÉPZŐDIK .

A gépi kezelés a kézihez képes sok előnnyel jár , kisebb fájdalommal és vérzéssel jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb. nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződés és illetve a szöveti sérülés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

Hatására a bőr tömöttebb tapintású, rugalmasabb, feszesebb, fiatalosabb lesz. A bőr fiziológiás kollagén termelődése 300-400%-kal fokozódik, hatására a kollagén állomány lecserélődik, új, frissebb és hidratáltabb lesz, a kötőszövet vastagsága és rugalmassága megnő.

Az eljárás  során     beindul a bőr természetes regenerációs folyamata. Beindul minden egyes szúráspontnál egy - egy sebgyógyulási folyamat, mely kollagén és elasztin szintézist (képződést) ill. a bőr regenerációját eredményezi.

Már ettő látványos a kezelés , de nem itt nem fejezzük be :)

A mikrosérülések miatt csatornákat nyitunk meg a bőr barrier rétegén.

Buták lennénk ezt nem kihasználni ... ,ezért ekkor ORVOSI MINŐSÍTÉSŰ ampullákat viszunk be a bőrbe .

Hyaluron savat , vitaminokat , ásványi anyagokat , koktélokat , ami azonnali hihetetlen eredményeket produkál !!!

a kezelést plasztikai sebészeteken is végzik , kicsit drágábban ...

a kezelés ára : 9900,-

ORVOSI MESOTERÁPIÁVAL KIEGÉSZÍTVE A KEZELÉS ÁRA : 15.000,-

 

Hívj időpontért :

06 20 591 32 94.