KÖSZÖNTELEK !

Lázár Krisztina  vagyok, 

MESTERKOZMETIKUS :)

 

Megbízható, jó kozmetikai szakembert nehéz találni . Meghatározó az is, hogy a kezelés alatt jól érezd magadat. Számunkra fontos, hogy teljesen ellazulva, feltöltődve és elégedetten távozz tőlünk . Itt a legújabb technikák segítségével különböző, egyénre szabott arckezelési programok várnak rád. Tanácsaimmal és a megfelelő termékek segítségével könnyedén meg tudod oldani az otthoni arcápolást is.

1995 -ben végeztem el  kozmetikus szakiskolát, azóta folyamatosan képzem magam. Szakmám a hobbim is egyben, ezért komolyan hiszem, hogy a hozzám betérő vendégek jó helyen járnak :))

Szeretem az embereket, és  szeretek jót tenni velük. Becsülöm az értékeket, fontosnak tartom a tiszteletet,  felháborít az igazságtalanság és a butaság.

Napjainkban a fizikai megjelenés és a jó közérzet fontos része az egzisztenciális fejlődésnek.

Ezzel együtt a fiatalok körében is egyre inkább igény mutatkozik arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, és egyre inkább fontos szerepet juttassanak a test és a lélek összhangjának megteremtésére.

A kozmetikánkban a legújabb orvosi minősítésű géppekkel dolgozom.

A képek a saját munkáim , jogvédelemmel vannak ellátva !

Kozmetikai sminktetoválás

Érezd át, hogy milyen könnyebbséget jelent az a nap, amikor ébredés után is kifogástalan sminkkel kelsz fel. Hidd el, minden arc vonzóbbá tehető egy lágy hatású, természetes kinézetű sminktetoválással. Ha neked fontos, hogy hibátlan, szép formájú ajkad, formásabb szemöldököd, hangsúlyosabb szemed legyen és nem szeretnél mindig hosszú perceket szánni erre, akkor számodra ez a legideálisabb megoldás.

Smink

Egy stílusosan elkészített smink szebbé varázsolja külsőd, belsőd egyaránt. Energikusabbnak, vonzóbbnak és magabiztosabbnak érezheted magad, hiszen professzionális termékekkel, széleskörű szaktudással, sminktanácsadással várunk. Kiegészítőket is kérhetsz (strassz, műszempilla, csillámpor…), legyen szó akár a mindennapokról, vagy egy jeles alkalomról.