Újdonságnak számító orvos-kozmetikai kezelési technológia, amely eljárás felfedezését 2003-ban Nobel -díjjal tüntették ki.

A szakma és a személyes tapasztalatok azt igazolják, hogy a tűs és a tű nélküli eljárás ugyanolyan látványos és eredményes, amennyiben csúcskategóriás készülékekkel és tömény, steril hatóanyagokkal végzik a kezelést. Tű nélküli mezoterápiánál a hatóanyagok a virtuális csatornákon keresztül, közvetlenül a sejtekbe jutnak, így a legeredményesebben tudják hatásukat kifejteni. Viszont elmarad a tűs mezoterápiánál a bőrt ért mikro-szúrásokból adódó, saját bőr regeneráció és fokozott kollagéntermelés. Tű nélküli mezoterápiánál nincs fájdalomérzet, sőt a kezelés alatt kellemes masszázs érzete tapasztalható és biztosan nem keletkeznek bevérzések. A MEZOTERÁPIA eredményessége magáért beszél, elégedettek a látványosságával, és tartósságával. Ezt bizonyítja az is, hogy sok a visszajáró vendég.

SZALONUNKBAN ORVOSI MINŐSÍTÉSŰ MEZOTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKET HASZNÁLUNK, ÉS ORVOSI TISZTASÁGÚ AMPULLÁKAT JUTTATUNK A BŐRBE.

A kezelés ára : 9500,-

A kezelések látványosabbá tételére először gyémántfejes arccsiszolóval végzünk mikrodermabráziót, majd használjuk a dermarollert, a kezelés befejezéseként elektroporációt alkalmazunk :)

Így a kezelés a leglátványosabb jelen pillanatban a piacon.

Egy kezelés után :