SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL

AKÁR A PLASZTIKAI MŰTÉTEK VÉGEREDMÉNYÉVEL MEGEGYEZŐ EREDMÉNYT ÉRHETÜNK EL AZ ÚJ TECHNOLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL !!!

 

A hagyományos műtétekkel ellentétben - ahol vágás, vérzés, varrás szükséges a felesleges bőr eltávolításához - a kezelésnél az eredmény formázható a végletekig anélkül , hogy mindezekre sor kerülne.

Mi ez az új kezelési irányzat, amely feje tetejére állította Nyugat-Európát, és hazánkban is meglehetősen nagy vihart kavart?

Jó ideje megváltoztak a vendégigények, mely köszönhető egy részről a rohanó életmódnak, a rettenetesen kevés szabadidőnek, másrészről pedig a szépségipari tudományok hihetetlen fejlődésének. A vendégek igénye eltolódott a gyors és látványos eredményt produkáló kezelések irányába .

A ráncok meg csak jönnek és jönnek, a bőr megereszkedik, a pórusok mérete megváltozik, a bőrt helyenként pigmentfoltok éktelenítik..... A tudomány fejlődése révén a lehetőség adott, tudjuk ezeket a problémákat orvosolni, bár egy hagyományos kozmetikai kezelésnél azért már többre van szükség :) A plazmakezelés lényege, hogy a plazmakészülék gázt ionizál, létrehozva ezzel a 4. halmazállapotot, a plazmaállapotot.

A plazma elektromosan vezető tulajdonsággal bír, és az elektromos mezőkkel kölcsönhatásba lép, ilyenkor jöhet létre a plazmakisülés, melynek számos jótékony hatása lehet a bőrre.

Plasma Soft kezelés:

A bőr és a kezelő készülék közé kontaktanyag kerül, a keletkező plazmakisülés elpusztítja a kórokozókat, serkenti az immunrendszer működését, stimulálja a rugalmas rostok (kollagén, elasztin) képződését a bőrben, serkenti a vérkeringést, csökkenti a gyulladást, regenerálja a sérült bőrfelületet. Jól alkalmazható akne, rozacea, ráncok, hegek kezelésére. A kezelés abszolút veszélytelen.

Plasma Hard kezelés:

A bőr és a kezelő készülék közé nem kerül kontaktanyag, a plazmakisülés közvetlen a bőrt érinti. Ennek hatására a bőr milliméter pontban szublimál, a környező szövetek hőterhelése nélkül, a kezelés helyén kérgesedés keletkezik, mely 7-10 napig látható. Ez alatt feszes, rózsaszínű új bőr keletkezik, mely a regenerálódási idő (egyéni) után visszanyeri eredeti színét. Jól alkalmazható olyan területeken, ahol esztétikailag zavaró bőrfelesleg mutatkozik, illetve nagyon mély ráncok esetén. Ez a kezelés viszont a kezelő részéről nagyon megalapozott anatómiai és diagnosztikai tudást igényel, a vendég részéről pedig maximális együttműködést, és az utókezelés maradéktalan betartását kívánja.

( Szerző : Stuhl Andi splendid oktató. )

 

 

 

A beavatkozás helye egy héten belül meggyógyul, az eredmény  azonnal látható !

 

 

 

Területtől függően 30-50 perces kezelési idő, 5-7 napos gyógyulás, garantált eredmény a következő 20 hónapra.

 

Mostantól Nálunk !!!

Bejelentkezés : 06 20 5913294

Lázár KRisztina

Kozmetikus Mester

Splendid oktató.